Dagbesteding

Dagbesteding bij Madeliefje is bedoeld voor cliënten met een verstandelijke beperking, zintuiglijke beperking, lichamelijke beperking en/of psychische beperking die lichte of matige beperkingen hebben op het terrein van:

  • Sociale zelfredzaamheid;
  • Bewegen en verplaatsen/fysieke zelfredzaamheid;
  • Psychisch functioneren;
  • Geheugen en de oriëntatie – (probleem)gedrag.

Als u behoefte heeft aan contact met anderen, als u  ondersteuning kunt gebruiken bij een dagritme of dagelijkse activiteiten, dan bent u bij ons van harte welkom om samen leuke en interessante activiteiten te ondernemen. Er is extra aandacht voor sfeer, geborgenheid, veiligheid, ritme en regelmaat.

Madeliefje richt zich op de doelgroep lvb en aan de ouderen met dementie, 

Kosten (Eigen Bijdrage)

Als u een indicatie heeft dan betaalt u een eigen bijdrage. De hoogte van de eigen bijdrage is voor iedereen verschillend en hangt onder meer af van het inkomen. De eigen bijdrage betaalt u aan het CAK. U ontvangt maandelijks een rekening met het bedrag dat u moet betalen. Als u wilt weten hoe hoog uw eigen bijdrage ongeveer wordt, dan kunt met een rekenprogramma van het CAK (klik hier) een proefberekening maken.

Mocht u er niet uitkomen of advies willen, dan helpen wij u graag verder. Neemt u dan contact op met een van onze medewerkers op 020- 737 1829 of via het mailadres info@madeliefje.nl