Oprichting

Madeliefje thuiszorg is een lokaal werkende,  door de overheid erkende thuiszorgorganisatie met een WTZi-toelating. Madeliefje thuiszorg is een jonge, dynamische organisatie opgericht in 2010 door mensen uit de zorgverlening die ervan overtuigd zijn dat de thuiszorg, transparanter en socialer kan worden georganiseerd, dat de zorgverlening betrouwbaar en respectvol moet zijn naar de cliënten en medewerkers en dat elk mens uniek is, met als resultaat meer tijd en kwaliteit voor  de zorg aan mensen die het hard nodig hebben.

De kwaliteit van de zorg is bij Madeliefje thuiszorg gewaarborgd door een opgezet kwaliteitssysteem (HKZ) die als controle en verbeteringsmechanisme werkt door de gehele organisatie. Cliënten hebben invloed in de opzet en de uitvoering van de zorg maar ook op het beleid en dienen als controle mechanisme in de vorm van een cliëntenraad met als doel dat de cliënten volwaardige partner zijn van Madeliefje thuiszorg.

Met dit idee is een vestiging gestart in de regio Amsterdam en wordt sinds 2010 zorg geboden aan mensen die deze zorg hard nodig hebben.

Intussen leveren wij Wmo-diensten in meer dan 30 gemeenten en hebben wij een Zvw-contract met alle aanbieders van zorgverzekeringen om zorg te kunnen leveren.