Regio Zaanstreek-Waterland

In de regio Zaanstreek-Waterland (Zaandam, Krommenie, Wormer, Wormerveer, Oostzaan, Westzaan, Landsmeer en omgeving) zijn wij als Madeliefje Thuiszorg gecontracteerd voor de Hulp bij het Huishouden, Ambulante Ondersteuning en Dagbesteding.

Hulp bij het Huishouden

Als gecontracteerde thuisszorgorganisatie bieden wij Hulp bij het Huishouden, waarbij er met de regio Zaanstreek-Waterland resultaatfinanciering afspraken zijn. Dit betekent dat wij verantwoordelijk zijn voor een schoon en leefbaar huishouden bij de cliënten in Zaanstreek-Waterland, deze worden vastgelegd in een afsprakenoverzicht met de client. Wij werken met het principe één client één medewerker waardoor onze cliënten een vertrouwd gezicht van Madeliefje Thuiszorg ontvangen die de situatie goed kennen.

Ambulante ondersteuning

Bij ambulante ondersteuning, ook wel individuele begeleiding, krijgt u ondersteuning thuis zodat u zelfstandig kunt blijven wonen. Heeft u moeite met het invullen van formulieren? Heeft u moeite met het organiseren van uw dagelijks leven? Ons team van deskundige begeleiders helpt u op weg en helpt u bij het aanbrengen van structuur en praktische vaardigheden.

Sociale Wijkteams

In Zaanstreek-Waterland, kunt u zich melden bij een van de Sociale Wijkteams waneer u in aanmerking wilt komen voor zorg vanuit de WMO (Hulp bij Huishouden en Ambulante Ondersteuning), u kunt contact opnemen via www.swtzaanstad.nl.

Als u de behoefte heeft, kunnen wij u altijd ondersteunen bij de aanvraag van een voorziening.